Τελευταία  Νέα
30/06/2010  Καινούρια Ιστοσελίδα
Η εταιρεία ΑΚΡΟΚΕΡΑΜΟΝ ΕΠΕ ανακοινώνει την δημιουργία της καινούριας της ιστοσελίδας.
περισσότερα
Η Εταιρία
Η εταιρεία  ΑΚΡΟΚΕΡΑΜΟΝ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1982, από το  Δημήτρη Κυριακάκο,  Αρχιτέκτονα Μηχανικό-Πολεοδόμο, το Νίκο Αγριαντώνη, Αρχιτέκτονα Μηχανικό και τη Νινέττα Χανιώτου, Project Manager με ειδίκευση στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Είναι εταιρεία  Μελετών, Κατασκευών και Σχεδιασμού που ασχολείται με ιδιωτικά έργα, κρατικά και προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι δραστηριότητες της εταιρείας συμπεριλαμβάνουν συνεργασίες με γραφεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καλύπτοντας όλο το φάσμα των απαιτήσεων σχεδιασμού, μελέτης και υλοποίησης κάθε κτηριακού έργου.
Δραστηριοποιείται σε μελέτες ανάπτυξης και πολεοδομικού σχεδιασμού, αναπλάσεις αρχαιολογικών και κοινόχρηστων χώρων, μελέτες, επιβλέψεις και κατασκευές αρχιτεκτονικών έργων όπως ξενοδοχειακά συγκροτήματα σε όλη την Ελλάδα, αποκατάσταση και αξιοποίηση παραδοσιακών κτηρίων, κτήρια γραφείων, καταστήματα και κατοικίες.

Έχει επίσης δραστηριοποιηθεί στο εξωτερικό, σε συνεργασία με αρχιτεκτονικά γραφεία στη Γαλλία,  στη Γερμανία και στη Σουηδία, συμμετέχοντας σε μελέτες συγκροτημάτων κατοικιών και χώρων πολιτιστικών εκδηλώσεων.